22

ultrasound na ultrasonic trolley

A na-ewere Ultrasound dịka otu n'ime ngwaọrụ nyocha kachasị bara uru na onyonyo ahụike.Ọ dị ngwa ngwa, dị ọnụ ala, yana nchekwa karịa teknụzụ onyonyo ndị ọzọ n'ihi na ọ naghị eji radieshon ionizing na oghere magnetik.

Dabere na GrandViewResearch, nha ahịa akụrụngwa akụrụngwa ultrasound zuru ụwa ọnụ bụ ijeri US $ 7.9 na 2021 ma na-atụ anya na ọ ga-eto na ọnụego uto kwa afọ nke 4.5% site na 2022 ruo 2030.

Ahụike ultrasound bụ sayensị dị n'akụkụ nke na-ejikọta ultrasound na acoustics na ngwa ahụike, yana bụkwa akụkụ dị mkpa nke injinia biomedical.Ozizi nke vibration na ebili mmiri bụ usoro ihe ndabere ya.Ọgwụ ultrasound gụnyere akụkụ abụọ: physics ultrasound physics na ahụike ultrasound engineering.Medical ultrasound physics na-amụ ihe gbasara mgbasa na iwu nke ultrasound na anụ ahụ dị ndụ;injinịa ultrasound nke ahụike bụ imepụta na imepụta akụrụngwa maka nyocha ahụike na ọgwụgwọ dabere na iwu nke ịgbasa ultrasound na anụ ahụ dị ndụ.

Ngwa ihe onyonyo ahụike nke Ultrasonic gụnyere teknụzụ microelectronics, teknụzụ kọmputa, teknụzụ nhazi ozi, teknụzụ ụda na sayensị ihe.Ha bụ crystallization nke multidisciplinary cross-oke na nsonazụ nke imekọ ihe ọnụ na ibe penetration nke sayensị, engineering na nkà mmụta ọgwụ.Ka ọ dị ugbu a, ihe onyonyo ultrasound, X-CT, ECT na MRI ka amatala dị ka teknụzụ onyonyo onyonyo nke oge a.

 

MediFocus Ultrosound trolley jiri aluminum alloy, metal na ABS wdg elu àgwà meterial na CNC, prototype na mkpuchi elu technology ma ọ bụ usoro, mepụta na omenala mere dị iche iche ultrasound ngwá trolley.

 

 


Oge nzipu: Jun-24-2024